Pink Bloggie !
04 December 2011 . o.O
Khamis, 8 Disember 2011 | 11:27 PTG | 0 comments
heii . ohh o.O . ape kenaa dengan tarikh tuu :) haha . okayy , tarikh tuu tarikh bermakna bagii eryn . iaitu tarikh eryn jadi milik orang . lalalaaa ~ taken by Mahsus or senang dikenali sebagai Ben :) haha . eryn single selama sebulan 3 harii jaa . lepas tuu dah taken ;) penadd lhaa tunggu si diaa :( sebab si diaa ignore jaa eryn :( si diaa taktahu perasaan eryn . eryn dah taktahu nak buad macam mana . maybe jalan yang terbaik lepaskan dia pergi :( dan bukakan pintu hati nii untk org lain . okayy, i try :D eryn bukakan pintu hati nii kat Ben :) eryn sndiri taktahu acanoo erynn boleh terime dia :) mlam 4 Dec tuu kiteorg pada mulanya jadi scandle . yeah ! only scandle . eryn malas nak couple #niat eh acentuu lhaa . tp , scandle kiteorg nii mcm lain mcm . patutnyaa scandle tak boleh ade perasaan cemburu . sbb scandle jee :) tpii , err . eryn . eryn jealous dia dgn prempuan laen . owoww ! o.O apa maknay nye tuu ? maknanya eryn dah start sayangg kat ben . OMG ! >< maluu jaa . then , kiteorg burak-2 jaa . last-2 , masing-2 luahkan perasaan . haha . memang klakar jugak bile ingatkan balik ;) last-2 ben minta couple ;D OMG , sooo shuwiittt ! haha xD eryn terima jaa lha . memandangkan eryn pun dah start sayangg diaa . kiteorg nye scandle 5 jam jaa ;D lepas tuu  couple . haha , kiteorg texting smp tak ingat dunia . i means , smp tak tdur one day tuu :) sanggupp ! demii encik benn eryn tuuu ;D haha xD dah couple tuu . fuhh ~ happy :) tk pernah eryn rasa happy acanii after break dgn si diaa . hmm . now 9/12/11 . eh dah ! taknak ingt numb tarikh tuu . errr , tarikh tuu tak penting lg . yg penting 04/12/11 :) sekarang dah 5 hari kiteorg bersamaa . erkk ? dalam 5 harii nii macam-2 rintangan kiteorg lalui . setiap malam mesti gaduh :( mesti lha punca dr eryn . cemburu butaa ! huhh ! cemburu tanda sayangg ! ehh ? takpe . maybe eryn yg over acting . errr -,- tapii , eryn cube cube . eryn dah menangis sbb dia . o.O ferst time nngis sbb lelakii yang eryn knal at fb jaa . maknya nyeww teeww eryn dah syang gegilaakentangg kat ben tuuu ! oowwooowww o.O . haha xD eryn jealous sangatt :( dia adaa rmai akk angkt . erkk ? apaa eryn boleh buad . dia hotstuff . rmai akk minat at diaaa . okayy fine :( eryn terimee . eryn pendam dalam hati eryn time dia ckap pcl akk diaa ;D it's okayy :D 'aku tahu kau sayang akk kau. tp aku nak kau oun sayang aku juga' . mcm tu lha eryn ckap dlam hati . eryn menangis dalam hati :( takde sape tahuu enn ? hmm. kecuali Allah . then , malam tadi gayut dgn diaa :) aww ! happy . rinduu diaa meyy ! then , last-2 gayut tuu cite pcl fb . dia nak pgang fb eryn . ok , eryn bg ;) tp , eryn tana dah pgang fb dia .sbb , sejak dia jujo , dia ckap rmai akk angkt . and . ado yg bersyg-2 . sye awak. i you. eryn terus berubah mood +_+ eryn menangis dalam hatii :'( eryn taknak pgang fb diaa . sbb , gurlfie manaa sanggup tgok boyfiee diaa bersyg2 dgn pmpuan laenn :'( hukhuk . okay fine then ! eryn tahan. eryn sbar . kangg bile eryn ckap , dia ckap eryn tak matang :( ohh ,ape salah eryn ? ape lg eryn nak buad ? sbar jaa yg mampu :( ape2 pun tetap sayangg diaa ! hmm :( then , haritu skype dgn diaa . hiwhiw . diaa adoo lesung pipit . serious , eryn suka laki yg ado lesung pipit . sumpahh comeyy ! haha , boyfie den adoo , boyfie kau adoo  ? ahah #abaikan -,- hikhik . sudah lha . teww jee nak cite . nak cite lg bnyakk tp takde mood . ade btine sundal ajk jmp nak fight . motif ? haha , kerekk lha kauuu >< haha XD k lha chaw ! yang penting sayangg Ben <3 byee !

Older Post
The Princess

Facebook
This is my Blog, as you all know. So that means no1 is allowed to copy anything here without my permission. Spamming also is forbidden. And lastly, enjoy your stay here. (:

My L♥ve

About
Frienship
Diaries

Credits

Skin by :Mochi
Ideas by :Vinnie Newbiez